Toiminta


Historia

Oulun seudun ammattikorkeakoulun kulttuurialan opiskelijat ry eli tuttavallisemmin Kultti perustettiin vuonna 2004 kolmesta yksikössämme toimineesta koulutusalajärjestöstä. Sen jäseniä voivat olla kaikki kulttuurialalla opiskelevat opiskelijakunta OSAKOn jäsenet.

Toimintaa

Kultti järjestää monenlaista toimintaa kaikille kulttuurialan opiskelijoille koko lukuvuoden ympäri. Syksy käynnistyy rastisuunnistuksella, jatkuu pikkujouluilla ja kevät aloitetaan laskiaisena vietettävällä Paskiaisriehalla. Iltaohjelman ja juhlien lisäksi Kultti järjestää vaihtelevasti toimintaa arkisin koululla. 

Kultilla on toimisto Oamkin kulttuurialan yksikön toisessa kerroksessa. Toimisto on auki tiistaisin ja torstaisin kello 11-13. Aukioloaikoina toimistolta myydään lippuja tuleviin tapahtumiin, haalareita ja haalarimerkkejä, jaetaan opiskelijakortteja ja tarroja. Lisäksi samasta kerroksesta löytyy opiskelijatila,  jossa tarjolla on kahvia ja teetä pientä korvausta vastaan, jolla katetaan kahvihuoneen toiminta. 

Tehtävä

Kultti toimii oman yksikkönsä koulutusalajärjestönä ja opiskelijoiden edunvalvojana. Meidän kauttamme opiskelija voi myös ajaa asioitaan. Opiskelijan ei tarvitse kuin pyytää, me autamme siinä missä pystymme. Kultin hallituksessa istuu puheenjohtajan lisäksi 6-10 -henkinen hallitus. Hallitus kokoontuu kuukausittain tai tarpeen vaatiessa toteuttamaan yhdistyksen toimintaa toimintasuunnitelman määräämällä tavalla. Vuosittain syyskokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja ja hallitus sekä päätetään toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Kevätkokouksessa vahvistetaan edellisen vuoden tilinpäätös sekä toimintakertomus. Syys- ja kevätkokouksiin ovat kaikki jäsenet tervetulleita ehdottamaan toimintaa ja toimimaan itse.

Yhteystiedot

Kultin hallituksen sähköpostilista: kultti(at)students.oamk.fi

Osoite: Kultti ry, Kotkantie 1, Oulu

Facebook: www.facebook.com/kulttiry